Byggföretag helrenovering Sollentuna

Pernej Bygg AB

Vi på Pernej Bygg AB har lång erfarenhet av byggbranschen. Vi har under de år vi varit verksamma skaffat oss en djupgående kunskap om vad som behövs för att kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga service. Med vår hjälp kan vi därför mer eller mindre garantera att du kommer att bli nöjd med jobbet. Vi arbetar endast med utbildade och certifierade medarbetare så att du kan känna dig trygg med oss under hela arbetsprocessen. 

Våra hantverkare

Hos oss på Pernej Bygg AB jobbar ett trevligt gäng hantverkare som är lika erfarna som de är kreativa. Med deras hjälp kan du få det resultat du alltid drömt om. Tveka därför inte på att ta hjälp av oss redan idag, vi ser fram emot att få höra från dig.

Byggföretag i Sollentuna

Vi tar miljön på allvar

Pernej Bygg AB har miljövänliga värderingar och arbetar efter en grönare framtid. Vi använder oss så gott det går av miljövänliga produkter och återvinner alltid gammalt material, dessutom ser vi till att alltid bygga miljövänligt och energisnålt. Tillsammans med oss kan du därför vara med och bidra till en bättre miljö.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify